Samen kijken of er verandering nodig is in leefstijl.

checklist

Het begin

Bij de aanvraag van een intake gesprek zal ik een digitale vragenlijst toesturen, deze zal tijdens het intakegesprek uitgebreid besproken worden. We praten o.a. over uw huidige klachten, uw eet- en leefstijl en medische voorgeschiedenis. Deze gegevens gebruiken we om te kijken wat een oorzaak kan zijn van uw klachten. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een body meting (vetpercentage, vochtpercentage, gewicht, spiermassa, metabolische leeftijd) en een bio-resonantie meting (vitamine en mineralen).

Samen maken we een “plan van aanpak”, dat natuurlijk altijd bijgesteld kan worden.

Plan van aanpak

Het plan van aanpak kan bestaan uit:

  • Aanpassingen in voeding en leefstijl
  • Supplementen
  • Leefstijlprogramma 
 
Alles ter ondersteuning, in het proces van herstel van weefsel, en het herstel van processen in het lichaam, op een orthomoleculaire wijze.  

3Care

Om u praktische handvatten te geven, werk ik graag met het 3Care concept. Een leefstijlprogramma wat ondersteunt in het ontwikkelen van een gezonde leefstijl, helpt met afvallen en gezonder te worden, op een simpele, leuke manier.  Bij de start van dit programma ontvangt u een map met recepten, die voor het hele gezin geschikt zijn. 

Voor meer informatie kijk op de website van 3Care of stuur mij een mail met uw vragen.

MyMicroZoo

Darmen… ze kunnen vol zitten met goede bacteriën maar vaak ook met minder goede en zelfs slechte bacteriën. Al deze bacteriën zijn van invloed op onze gezondheid. Door de darmbacteriesamenstelling te onderzoeken, achterhalen we waar en hoe we gezondheid kunnen verbeteren.

Ik werk samen met MyMicroZoo die gespecialiseerd is in het doen van feces onderzoeken, de  resultaten hiervan bespreken wij tijdens een consult.