Mijn zoektocht naar een gezonder leven

Zoals vele therapeuten, ben ook ik ooit begonnen aan een zoektocht naar een gezonder leven toen ik zelf niet lekker in mijn vel zat. Darmklachten, hormoonschommelingen, menstruatieproblemen, voedselintoleranties, huidproblemen, allerlei “kwaaltjes” waar ik indertijd last van had. Ook mijn kinderen ondervonden diverse klachten. Uit onderzoek bleek dat we voor meerdere voedingsmiddelen intolerant of allergisch waren.

Stap 1 werd gezet door melkproducten te schrappen, dit was de grootste boosdoener in ons gezin volgens de huisarts.  Ook werden er extra vitamine in gezet zoals vitamine D en B12. De meeste klachten verdwenen naar de achtergrond, maar bleven toch altijd nog sluimerend aanwezig. Hier moest toch een oplossing voor zijn! Google werd indertijd mijn beste vriend. 

Google heb ik ondertussen ingeruild voor een gedegen opleiding tot Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut. Tijdens deze opleiding werd mijn geloof in een simpel en natuurlijk leven steeds weer bevestigd. 

Mijn kennis deel ik dan ook graag door deze in te zetten, om u en uw gezin op weg te helpen naar  een gezonder, fitter leven. 

Mijn kernwoorden zijn:

Mindset, voeding & beweging, de basis om op een natuurlijke manier jezelf te zijn. 

Niet het roer in 1x omgooien, maar stapje voor stapje ontdekken wat voor u/jou/jullie werkt, zodat het vol te houden is en ook nog leuk blijft. 

Opleidingen & bijscholingen:

Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut i.o. Evenwijs
Masterclass Ontwikkelingsstoornissen CellCare 2021
Clinic ADHD, ADD en autisme, diagnostiek en integrale ondersteuning St. Orthokennis 2020
Congres "ons fantastisch elastische brein" Vitorhto 2020
Farmacologie Evenwijs 2020
3Care specialist 3Care 2020
Orthomoleculair voedingscoach Evenwijs 2019