Mijn zoektocht naar een gezonder leven

Zoals vele therapeuten, ben ook ik ooit begonnen aan een zoektocht naar een gezonder leven toen ik zelf niet lekker in mijn vel zat.

Darmklachten, hormoonschommelingen, menstruatieproblemen, voedselintoleranties, huidproblemen, allerlei “kwaaltjes” waar ik indertijd last van had, maar ook mijn kinderen. Uit onderzoek bleek dat we voor meerdere voedingsmiddelen intolerant of allergisch waren.

Stap 1 werd gezet door melkproducten te schrappen, dit was de grootste boosdoener in ons gezin volgens de huisarts.  Ook werden er extra vitamine in gezet zoals vitamine D en B12. De meeste klachten verdwenen naar de achtergrond, maar bleven toch altijd nog sluimerend aanwezig.

Hier moest toch een oplossing voor zijn! Google werd indertijd mijn beste vriend. 

Google heb ik ingeruild voor een gedegen opleiding tot Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut, en mijn geloof in een simpel en natuurlijk leven werd bevestigd. 

Mijn kennis deel ik dan ook graag en zet ik graag in om u en uw gezin te helpen ook gezonder te gaan leven. Samen te ontdekken welke kwalen u parten spelen en wat hier aan te doen is. 

Mijn kernwoorden zijn:

Mindset, voeding & beweging, de basis om op een natuurlijke manier jezelf te zijn. 

Niet het roer in 1x omgooien, maar stapje voor stapje ontdekken wat voor jou werkt, zodat je het volhoudt en ook nog leuk vindt. 

Opleidingen:

Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut i.o. Evenwijs
3Care specialist 3Care 2020
Orthomoleculair voedingscoach Evenwijs 2019